Newmarket, Auckland : 60sqm

ODG’s brief was to transform the company’s tired and dated staffroom into a café style relaxation and entertainment area for staff and after hours functions.  New flooring lifted the feel of the room whilst a fresh coat of paint and textured wallpaper gave the room depth and atmosphere.  A custom designed island bench was positioned to divide the room and a café area was created using curved bench upholstered seating, tables and chairs.  Soft seating with textured upholstery and low soft lighting above formed a separate relaxation area.  Whilst achieving this, ease of cleanliness needed were key factors in design and product choice.

Services

  • Conceptual layout plans
  • Detailed space planning
  • Custom cabinetry design, lighting & soft furnishings
  • Flooring throughout
  • Project management